Kosten traject

 

Tarieven

Intake (60 minuten), incl. cursusboek        € 67,50
Vervolggesprek (30 minuten)                    € 30,-

Weegconsult (15 minuten)                           € 17,-
Duo consulten (40 minuten)                      € 50,-
Gewichtsconsulent aan huis: Ben je niet goed ter been of heb je geen vervoer? Dan kom ik naar jou!
Kosten: Intake (60 minuten) inclusief cursusboek €72,50, vervolgconsulten (30 minuten) €35. Dit zijn de prijzen binnen Zuidwolde. Buiten Zuidwolde worden reiskosten in rekening gebracht.

 

Ziektekosten verzekeraars

Steeds meer ziektekostenverzekeraars vergoeden de begeleiding door een gewichtsconsulent die aangesloten is bij de beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten. Daarom ben ik BGN gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat ik een erkend diploma heb en regelmatig cursussen en bijscholing moet doen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en kennis. Dit alles om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. Als je een traject bij ons volgt, weet je dus zeker dat je een goed opgeleide consulent heeft.

In jouw verzekeringspolis kunt je lezen of u in aanmerking komt voor deze vergoeding. Als je hier vragen over heeft, kan ik je hier uiteraard bij helpen.

Check regelmatig de website www.careforweight.nl voor het meest actuele overzicht van vergoedingen per verzekeraar. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 06-47898700of via info@careforweight.nl

zorgverzekeraars

zorgverzekeraars