Care for Weight

Bijna iedereen heeft ervaring met afvallen, maar ook met blijvend resultaat?
Care for Weight helpt je bij het afvallen en helpt je om het gezonde gewicht vast te houden. Gewoon doen!
De afgelopen decennia hebben al heel wat voedingshypes de revue gepasseerd. Mensen worden hierdoor aangemoedigd om gezonder te gaan eten of iets aan hun gewicht te gaan doen. Maar afvallen met behulp van met behulp van deze hypes is heel moeilijk. Ze zijn vaak enkel bedoeld om geld te verdienen. Een wetenschappelijke onderbouwing is vaak ver te zoeken. Door gemotiveerd te beginnen lukt het meestal wel om een paar kilo kwijt te raken en een enkeling kan zelfs zijn of haar streefgewicht bereiken. Maar dan? Iedereen kent het jojo-effect…
Definitief afvallen werkt pas echt door een gezond eetpatroon èn voldoende beweging èn mensen die je helpen om je daaraan te houden.

Het Care for Weight principe

Ik zal je als persoonlijke coach voortdurend blijven motiveren om je doel te bereiken. Ik help je zodat je grip krijgt op jouw eet- en beweegpatroon op een manier die bij jouw specifieke situatie –zoals werk en gezin- past. Van begin tot eind zal ik je coachen, ook tijdens moeilijke periodes. Samen bereiken we je doel. Voor een gezond eetpatroon gebruikt Care for Weight de ‘Gewoon doen!’ -methodiek. De ‘Gewoon doen!’ -methodiek is gebaseerd op gezonde voeding volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en wordt ondersteund door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).