FITaal!: Care for Weight, uw partner in het realiseren van een gezonde organisatie een vitale werknemers

Care for Weight is dé partner voor het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van een vitale organisatie en vitale werknemers. Samen met u ga ik op zoek naar een oplossing die bij uw organisatie en uw medewerkers past. Uit onderzoek blijkt dat gezonde, vitale medewerkers zorgen voor minder ziekteverzuim, minder ziektekosten, gemotiveerder en productiever personeel. Neem contact met mij op wanneer u meer informatie zou willen ontvangen, ik ga graag met u in gesprek.

Gezonde organisatie

Door aandacht te besteden aan werknemers die een hoog ziekteverzuim hebben of een lage productiviteit tonen (vanwege bijvoorbeeld stelselmatig slaapgebrek, overmatig alcoholgebruik of overgewicht door ongezond eten), wordt ziekteverzuim gereduceerd en productiviteit verhoogd. Als werkgever of manager weet u dat gezonde, fitte en vitale werknemers beter presteren dan werknemers die dat  niet zijn. Het hebben van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht vermindert het (ziekte)verzuim en verbetert de arbeidsprestaties van uw werknemers.

Uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van BNR Nieuwsradio en zorgverzekeraar CZ blijkt dat twee op de drie werknemers en meer dan de helft van de werkgevers vindt dat een bedrijf mede verantwoordelijk is voor de vitaliteit van het personeel.

Teveel gewicht in uw organisatie?

Care for Weight kan uw partner zijn in het zoeken van een oplossing voor uw bedrijf. Het meedenken over en deel uitmaken van het vitaliteitsprogramma, nulmetingen, cursussen gericht op gezonde voeding, workshops, zijn een paar voorbeelden. Minder verzuim, minder ziektekosten en gemotiveerder en productiever personeel zijn de positieve effecten van dit aanbod.

Zij gingen u al voor/ referenties:

  • Gemeente Hoogeveen
  • Stichting zorgcentra Zuid-West Drenthe
  • Flexible packaging Apeldoorn
  • Maetis arbo diensten Houten
  • Gemeente Rotterdam