Naam*

Email*

Telefoon*

0

Winkelwagentje

Er zijn geen artikelen in het winkelwagentje

Ervaringen

Trots op Siem!

Siem Bakker uit Wanneperveen is in tien maanden veertig kilo afgevallen om zonder pijn en met veel plezier vier dagen veertig kilometer te lopen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 21 tot en met 24 juli aanstaande. Aanleiding was de vierdaagse vorig jaar. Siem was veel te zwaar en het lopen ging moeizaam door zijn gewicht. ´Na die vierdaagse heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar Care for Weight gegaan om verandering in mijn leven aan te brengen’, vertelt Siem.

Zijn hele leven heeft hij al strijd met zijn gewicht. Vanaf zijn dertiende jaar weegt hij honderd kilo. ‘Op de lagere school was het wel frustrerend. Ik werd een beetje gediscrimineerd door mijn overgewicht. De jaren die volgden was ik aan het jojoën met mijn gewicht. Op mijn vijfendertigste ging ik hardlopen omdat bewegen gezond is, maar ik ben ook een Bourgondiër. Het lukte niet altijd op gewicht te blijven. Op mijn drieënveertigste stopte ik met hardlopen. Ik had een drukke baan en deed jaren niets meer aan sport. Ik werk in Roden. Op de route van Roden naar Wanneperveen ken ik ieder restaurant. In die tijd ben ik ook weer dik geworden.’

Zeven jaar geleden ging de 61-jarige Siem weer aan sport doen. ‘Het begon met een uurtje wandelen. Dat werd steeds meer. Op een gegeven moment ging ik hele zaterdagen wandelen. Ik wandelde veel en zo kwam ik in contact met een groep wandelaars die aan het trainen was voor de Nijmeegse Vierdaagse. Ik werd enthousiast en sloot mij bij hen aan. Tijdens mijn eerste vierdaagse liep ik veertig kilometer en dat ging de eerste dag heel goed. De tweede dag had ik mijn wandelsokken verkeerd om aan. De linkersok aan mijn rechtervoet en andersom; met blaren als gevolg. Door het enthousiasme van het publiek heb ik de dagen uitgelopen met meer een gevoel van opluchting dan van trots. Ik voelde me miserabel. Daarna heb ik nog vier keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en dit jaar wordt het mijn zesde keer. In die jaren jojode ik ook met mijn gewicht. In de beginjaren was ik afgevallen en toen ging het wandelen goed.

Vorig jaar was ik veel te zwaar. Op advies van Care for Weight ben ik gewoon thuis gaan eten en niet meer onderweg en ik ben minder gaan eten. Ook ga ik nu met collega’s een half uurtje wandelen in de pauze en neem brood en fruit mee. Vorig jaar september ben ik met de “Gewoon doen!” cursus van Care for Weight begonnen. Mijn doel was tot kerst iedere week anderhalve kilo af te vallen en na kerst iedere week een kilo. Dat is gelukt en ik ben nu veertig kilo kwijt. Ik kan de komende vierdaagse lopen zonder pijn. Mijn volgende doel is volgend jaar de honderdste vierdaagse vijfenvijftig kilometer te gaan lopen. Dit houdt in nog tien kilo afvallen voor juli 2016 en dat gaat vast lukken. Ik ben niet op dieet, ik heb mijn levensstijl veranderd.

Siem Bakker 2014!

Siem Bakker 2014!

Siem Bakker 2015!

Siem Bakker 2015!

 

 

 

 

 

 

 

 

Anoniem

Care for Weight kan ik iedereen aanraden. Door gewoon goed/gezond te eten en veel te bewegen creëer je een nieuwe structuur die goed voelt. Juist niet te weinig eten en gezonde (bewuste) keuzes maken met lekker veel bewegen, maar ook goed kijken; wat past bij mij. Hierbij kreeg ik prettige begeleiding van Natasja. Door bovenstaande in balans te brengen, is het makkelijk om na afronding van de begeleiding hiermee door te gaan. Het past nu gewoon in mijn dagelijkse leven, dus: gewoon doen! 😉

Een nieuw begin met Care for Weight

Januari 2015 had ik het punt bereikt dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Ik werk in de zorg en elke dag werd ik geconfronteerd met mijn overgewicht. Vermoeidheid, zere voeten, pijnlijke rug. Volle vrouwen zijn mooi en dat werd mij ook regelmatig verteld. Ik kon mijn overgewicht verbloemen door mijn kledingstijl, mijn mooie haren en de goede make-up. Vanaf mijn 16e ben ik al bezig met afvallen. Vele diëten heb ik uit geprobeerd zoals modifast , herbalife, cambridge, Sonja Bakker, eiwitrijk, koolhydraatarm  en ga zo maar door. Het verliep allemaal op dezelfde manier, 15 kilo eraf 20 erbij. Ik kon nooit op gewicht blijven. Ik was een emotie-eter. Als er iets te vieren viel deed ik mee. Was er verdriet, zocht ik het eten op om troost te vinden. Weet zeker dat dit voor velen herkenbaar is. Ik was er helemaal klaar mee!!

De slogan ‘Gewoon doen!’ van Care for Weight  sprak mij aan. Ik vond het heel spannend. ik moest me kwetsbaar opstellen. Maar gelijk bij de eerste ontmoeting was dat gevoel weg. Mijn coach zei “ik ga je helpen en het gaat je lukken. Ik kan je beloven dat je 25 kilo binnen een jaar  afvalt, maar je moet het zelf wel willen en er klaar voor zijn” en dat was ik. We zijn nu 10 maanden verder en 23 kilo lichter. Door gezond en verstandig te eten en je bewust te worden van wat je eet, hoeveel je eet  en wanneer je eet. Je mag bij Care for Weight echt veel eten. Je gezin kan gewoon mee doen, omdat er geen moeilijke recepten zijn waardoor ik geen aparte boodschappen  hoef te doen. Care for Weight leert je verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt. Je leert te plannen en de verleidingen te weerstaan door regelmatig te eten zodat je niet de hele dag door trek hebt.  Je leert ook dat je met een uitje gewoon kunt genieten, maar dat je daarna direct de draad weer op moet pakken.

De begeleiding van de gewichtsconsulent werkt motiverend en stimulerend. Een goede stok achter de deur en dat is wat ik nodig had.. Ik ben er nog niet, maar ik ben al wel heel blij met het resultaat!! Ik kan het iedereen aanraden. Dit is geen dieet maar een nieuwe leefstijl voor een gezonder leven. Lieve groet Mariska

Getuigschrift van een dankbare cliënt

“Verwachting: in mijn geval moest ik aankomen en ik was nieuwsgierig hoe zij dit zou gaan vertalen in de juiste voeding. Ik raakte vanzelf geïnteresseerd in wat verkeerde voeding met je kan doen. In mijn geval, gauw snoepen als je weer een lage bloedsuiker voelde aankomen. Onwetendheid en gemakzucht spelen hierin een rol. In 5 consulten heeft mijn coach mij op het goede pad weten te brengen. Er werd heel goed met mij meegedacht. Ik ben vaak onderweg, zij attendeerde mij er dan op altijd iets mee te nemen. Ook afwisseling bracht zij daarbij aan. Niets saaier dan elke dag hetzelfde eten. Na het consult mailde zij mij verschillende tussendoortje door, ik had het zelf niet kunnen verzinnen!

Mijn verwachting is uitgekomen. Mijn gezicht was best getekend door te mager zijn. Iedereen zegt nu tegen mij, dat ik er erg goed uitzie.

Uiteraard moet je gemotiveerd het proces ingaan en wel het besef hebben dat je alert blijft, om niet in je oude gewoontes te vervallen. Of je nu te zwaar bent, of te mager, jong of op leeftijd, het geeft een enorme voldoening als je ziet dat goede, gezonde voeding je in de goede balans brengt. Je kwaliteit van leven gaat erop vooruit.

Super bedankt!”

 Sandra

Toen ik 3 maanden geleden aanklopte bij Care for Weight was ik op zoek naar iemand die mij kon motiveren en enthousiasmeren in mijn voornemen om af te vallen. Ik had nog nooit eerder gelijnd, maar door de jaren heen (zwangerschappen en de leeftijd natuurlijk) waren er wat kilootjes bijgekomen. Vooral mijn buik en heupen stoorden mij enorm. En omdat ik van nature snel de moed weer laat zakken ben ik op zoek gegaan naar iemand die samen met mij zorgde dat ik mijn doel niet uit het oog zou verliezen. Met alle tips en adviezen van Care for Weight ben ik inmiddels al de nodige kilo’s kwijt. En gelukkig voor mij ook nog eens op mijn probleemzones. Zelfs tijdens mijn tussentijdse vakantie kon ik toch lekker blijven eten en drinken dankzij de slimme vakantietips die ik mee had gekregen. Toen het daarna even niet zo lekker liep was het Care for Weight die mij de zogenaamde “schop onder mijn …”gaf. En dat was net wat ik op dat moment nodig had. Ik hervond mijn motivatie en viel meteen weer af. Ik ben nog niet helemaal op mijn streefgewicht maar ik weet zeker dat dat gaat lukken. Ik heb inmiddels door alle tips en het boek zoveel geleerd dat ik een gezond eet- en drinkpatroon in mijn dagelijkse leven heb weten door te voeren.
Care for Weight, dank je wel voor je enthousiasme en steun!

 

Monique

Ik heb veel verschillende diëten gevolgd. In het begin ging het goed en viel ik flink af. Ik kreeg het moeilijk met het doorzetten, ik miste een coach. Met Care for Weight lukt het me wel om mijn gewicht vast te houden, iedere week krijg ik van mijn persoonlijke coach de juiste tips en aanmoedigingen.

 

Chantal

Met Care for Weight sta ik er niet alleen voor. Ik gebruik hun prachtige boek als naslagwerk en krijg persoonlijk coaching. Dit is wat ik nodig heb om mijn ideale gewicht te bereiken.

 

Ineke

Care for Weight zie ik niet als een dieet, maar als een leefgewoonte dat mij aanstaat. In september 2017 ben ik begonnen en tot nu toe ben ik 7 kilo afgevallen. Dat terwijl ik 56 jaar oud ben en midden in de overgang zit. Mede dankzij de hulp van mijn coach die me stimuleerde en motiveerde, ook tijdens de moeilijke momenten bijvoorbeeld met sinterklaas en kerst. Met Care for Weight lukt het me wel om mijn gewicht vast te houden, dat wat niet lukte bij andere diëten

 

Jetty

Wat ik fijn vind is dat ik begeleid wordt in een groep. Ik deel veel ervaringen met anderen en merk dat ik niet de enige ben die moeite heeft met alle verleidingen. Doordat we veel voorlichting krijgen over gezonde voeding en ik daardoor mijn eetgedrag langzaam aan het veranderen ben merk je niet dat ik aan het lijnen ben en toch val ik af. Iedere keer ga ik heel gemotiveerd naar huis. Thuis weeg ik me niet meer en het is dan ook iedere week weer spannend. Ik val ongeveer een pond in de week af. Mijn coach zegt altijd: “een pond in de week is 25 kg in een jaar” en ik ben al 13 kilo afgevallen in een half jaar. Mijn doelstelling is daarmee bereikt.

 

Martin

Ik heb de cursus via mijn werkgever gevolgd. Met 12 collega’s hebben we een target afgesproken voor een half jaar dat er 100 kg af moest met de groep. Onder begeleiding van Care for Weight is ons dat uiteindelijk gelukt. Ze is 8 keer op ons bedrijf geweest en tussen tijd heeft er online begeleiding plaats gevonden. Een ideale mix. Ik zou het ieder bedrijf willen aanbevelen.

Facebook Comments

Zoek een consulent bij u in de buurt


Go Top